Supermat

Supermat reduserer matavhengigheter

De fleste mennesker er sulteforet på næring uten å være klar over det og resultatet er at behovene tar over og man greier ikke stoppe å spise sukker eller fyllstoffer for å forsøke å tilfredsstille behovene. Matavhengigheter er et symptom på kroppens fattigdom og din manglende orienteringsevne til å gi kroppen de rette næringstoffene som den etterspør. Vitaminer og mineraler er en livsnødvendighet.

Alle kroppens signaler er som instrumentpanelet i bilen din som forteller deg at du er tom for drivstoff, olje osv. Når du istedet for å velge riktig drivstoff velger å fylle på tanken hva som helst, er det ikke så rart om bilden din stopper eller får problemer med å fungere.

En kropp som er i balanse har få eller ingen avhengigheter rundt mat.

Supermat kompanserer for mangel på næring i din vanlige mat

For bare 50 år siden hadde mye av den maten vi spiser til daglig en mye høyere næringsverdi enn den har i dag. Matvaretablellene vi opererer med i Norge er delvis basert på 30-40 år gammel statistikk fra utlandet og er ikke til å stole på. Den vanlige maten du kjøper i butikken har ikke lenger evnen til å gi deg like mye næring som før.

Flere undersøkelser viser at næringsverdien på enkelte mattyper er bort i mot 0 eller halvert i forhold til matvaretabellen. I tillegg kan man si at en del mat kommer på minus siden fordi den er så full av giftstoffer at det ikke bare lar vær å gi kroppen din næring men belaster den i tillegg.

Supermat er så tettpakket med næring i konsentrerte mengder at bare litt er nok for å dekke dagsbehovet. Dersom man tar for mye er det heller sjelden ikke noe problem. Sunn mat får kroppen til å sette naturlige grenser selv. Supermat gir overskudd og sunn energi.


Sukker har en høy pris
Dokumentaren The Price of Sugar viser hvordan Haitere som arbeider på sukkerplantasjer i den Dominkanske Republikk lever under væpnet bevoktning. Lange dager jobber både voksne og barn som slaver. Uten fri, utdannelse, rent vann, elektrisitet, helsevesen og blir i tillegg tvunget til å kjøpe ekstremt dyr mat i plantasjenes butikker. Se trailer her...

Hvitt sukker er ikke helsebringende for noen. Ta ansvar for dine behov og lær å dekke dem rett.

Det du spiser skal gi deg glede, entusiasme og helse i alle ledd og ikke skape slaveri og avhengigheter.


Goji er et superbær
3000 års bruk kan ikke ta feil. Goji (Wolfberry) er verdsatt som Kinas viktigste urtemedisin og er en av de sterkeste antioksidantene som finnes samt at den er kjent for å gi et ungdommelig utseende og et langt liv.

Andre fordeler:

Gir utholdenhet, styrke, energi, innhentingsevne, bedre søvn, reduserer overvekt, bedre hukommelse, selvhelbredelse, lavere blodtrykk, motvirker kreft, reduserer kolesterol, balanserer blodsukkeret, øker libido, bedrer hodepine, bedrer synet, styrker hjertet, stressreduserende, styrker immunforsvaret, beskytter DNA mot mutasjoner, hemmer svulster, reduserer strålingsskader, motviker kroniske betennelser og revmatisme, beskytter leveren, lindrer menopause, balanserer hormonbalansen, motvirker kvalme, fremmer fruktbarhet, styrker muskler og skjelett, balanserer nyerene, luftveisproblemer, lindrer angst og stress, løfter humøret , forbedrer hukommelsen,

Les mer om Goji her...

Supermat
Goji - naturens superhelt