Bevisstgjørende ernæring

Naturlig livsstil - Skreddersydd ernæring - Supernæring - Helbredelse


Timene hos Linette oppleves av de fleste som svært givende, inspirerende, belysende, effektive og ikke minst lærerike!

Les tilbakemeldinger fra kunder som har vært hos Linette her...

Ernæringsveiledning
60-75-90 minutter (kr 1000-1250-1500)

Dra nytte av omfattende unik ekspertise på kropp og helse, helbredelse, avgiftning, detox, superurter, supermat, tips til tilskudd, raw food og plantebasert kosthold, intuitiv ernæring, kroppslytting, få privatundervisning eller prate om hvordan du har det. Vi kan planlegge hva du vil oppnå.

Husk penn og papir for det blir ofte mye undervisning og en del å notere. Tilbyr også oppfølging via telefon og kjøpshjelp!

Anbefaler kombinasjonstimer med IKYA til alle som ønsker å gå litt dypere og som ønsker å gjøre noe med det bakenforliggende.

Tilbyr også mini-inspirasjonstime 30 minutter til deg som har dårlig råd men som kjenner at du trenger å komme i gang med en detox, spise sunnere osv. Bare ta kontakt - så finner vi noe som passer for deg!


Bevistgjørende ernæringsterapi med IKYA
75-90 minutter (kr 1250-1500)

Når man integrerer ernæring og IKYA går timen mye dypere og du vil få en mer integrert opplevelse av hva ernæring i et større perspektiv handler om. Dette gir et større fokus på tanker, følelser, holdninger, historikk, sjokk og det indvidiuelle i deg.

Dette legger et fundament for å åpne opp for et dypere fokus på ernæring med mindre motstand mot forandring. IKYA integrerer ernæring dypere i kropp og bevissthet. Aktiviserer mange ulike energisystemer.

Dersom du ønsker å tranformere deg selv i dybden og ta fatt i ulike sider du sliter med, anbefales det i tillegg å ta ekstra timer i IKYA for å kunne systematisk kartlegge ubevisste prosesser og fremme vekst på de områder du etterlyser dette.


Fjernkonsultasjon med samtale/skriftlig plan
(kr 500 pr 30 minutter)

Dersom du ikke har mulighet for å komme til kontoret i Oslo, kan jeg for enkelte kunder og problemstillinger, utføre en fjernkonsultasjon. De fleste opplever denne som en svært grundig utredning.


Oppfølging/Assistanse til bestilling av varer
30 min (kr 500)

For de som ønsker en kortere time neste gang eller oppfølging på telefon. Assisterer også med bestilling av varer fra hele verden på dine vegne eller mer uttesting av produkter.

Pris pr. 15 minutter er kr. 250, 30 min kr. 500,Min unike vinkel på ernæring
BEVISTGJØRENDE ERNÆRING inkluderer hele ditt liv og ser din kropp i en større sammeheng.

For ernæring styres ikke bare av dine bevisste holdinger og det du tror på, men også av ditt ubevisste, dine følelser, din oppvekst, dine gener og indre programmeringer.

Grunnen til at det oppstår indre konflikter og motstand når vi forsøker å endre på kostholdet og livsstilen vår, er fordi hele 95% styres fra vårt ubevisste sinn. Timen setter fokuset på råvarer, tilskudd og virkemidler som åpner opp kommunikasjonen med kroppen din og bygger broer til ditt ubevisste. Da åpnes det opp for frigjøring av stagnasjoner som kan føre til sykdom og stress, og vi setter fokus på hvor du kan få størst resultater og hva du kan gjøre for å finne optimal balanse.

Kanskje du gjør veldig mye men ikke får de resultater du håpet på?
Det kan være fordi du ikke ser de intelligente sammenhengene mellom din kropp, dine følelser, tanker og innerste verdier og ønsker. Ved å bringe inn mer bevisstgjøring, kan du sette fokus på rett område.

Du kommer aldri utenom at ernæring henger sammen med alt du er, du har kanskje bare ikke oppdaget det ennå. Ernæring fungerer best når det vi spiser er i tråd med vår innerste natur, og tar de fysiske hensyn som kroppen har bruk for.

Dra nytte av 18 års unik dybdeerfaring med internasjonal kost- og ernæringsterapi i tillegg til lang praksis som terapeut og veileder.

Skreddersydd veiledning for din kropp og ditt liv!
Veiledning på kroppens premisser!


Passer godt for deg som:
- Hypersensitiv
- Trenger forståelse for kroppen
- Er for streng med deg selv
- Matintolerant
- Har lite energi
- Problemer med fordøyelsen
- Helseproblemer
- Sliter med følelser og tanker
- Ønsker å lære mer om deg selv
- Lære om Raw Food/Supermat
- Vil rense kroppen din
- Vil bli inspirert
- Finne glede over kroppen din
- Ønsker å få mer ut av livet ditt

Målet er at du skal forstå deg selv og lykkes i å skape balanse i kropp og sinn.


Linette Vik - IKYA utøver og kursholder

4110 5130
Eller for timebestilling og spørsmål!

Klinikkdag hver onsdag!

Sted: IKYA Klinikken ligger i flotte lokaler på Majorstua i Sørkedalsveien 7. Ikke langt fra t-banen i nærheten av XXL butikken.

Mye kompetanse på: raw food, superurter, supermat, ville urter, naturmedisin, kinesiske urter, homeopati, antroposofisk medisin, auyrvedisk medisin, blomstermedisin, kosttilskudd, treningstilskudd, teknisk utstyr, behandlingsformer, alternativ medisin og mye rart mellom himmel og jord :-)