Tilbakemeldinger fra kurs


Kurs 2014/2015

100 % enig med at det var et veldig bra kurs! Passet midt i blinken for 16 åringen min også. Tror jeg blir med til våren også. Veldig godt å få hjelp av en "personlig trener" for å komme igang med en renserunde - og bli minnet på hvordan forskjellige matvarer virker på kroppen.
Lærer noe nytt hver gang. Hilsen B.

Hjertelig takk for inspirerende kurs. Og fantastisk å oppleve deg så sprudlende og karismatisk! Hilsen PF.

Takk for supert kurs, masse påfyll og som alltid veldig inspirerende. Hilsen C.

Du leverer kvalitet,alltid. Klem IL.

Takk for fint kurs! Hilsen IV.

Hei Linette, takk for en inspirerende kurskveld. Jeg gleder meg til rensekuren. Klem B.

Takk for ditt fantastiske kurs! Mvh. JS.

Takk for fint kurs! Jeg fikk veldig utbytte av kurset! Blir gjerne med på flere av dine kurs! Liker at du gir så mye informasjon! Stor klem til deg! Hilsen LT.

Hei hei takk for et kjempe bra kurs! Beste hilsen HS.

Er så absolutt fornøyd med kurset. Gleder meg til detox. T.

Veldig bra og intensivt kurs! Hilsen SMA.

Hei Linette og takk for lærerikt kurs! Gleder meg til fullt fokus på helse og rengjøring! Inspirerende kurs, du kan mye og du kan formidle. Mvh. MS.

Veldig bra kurs! Det er det alltid med deg! <3. Hilsen L.


Kurs juni 2011

Hei Linette! Takk for et superbra kurs i våres, jeg har vært omtrent helt rå siden! Takker igjen for supernyttig læring, jeg bruker notatene mine hele tiden :) Med vennlig hilsen Anette M.S.

Hjertelig takk for sist, og for et veldig fint og hyggelig kurs. Og du er en nydelig foreleser. Jeg har ikke begynt å leke meg med oppskrifter ennå, men det kommer..., og jeg gleder meg. Rune

Takk for supert og intenst kurs i pinsen! Du er virkelig en inspirasjon for andre! Det at du har gått veien selv og forsket på egen kropp, styrker din troverdighet som kursholder! Jeg ble veldig inspirert og fikk ny guts til å gå videre i jobben med å skape bedre helse for meg og mine! Sommerklem fra Deva

Kurs juni 2010

Tusen takk for et fantastisk kurs. Jeg har lært enormt på kort tid. Savner noen mentale enzymer for å fordøye og strukturere opp informasjonen. Da er intranettet en god ressurs. Du er et flott medmenneske, som deler og gir så mye av deg selv. Føler at kurset var en nøkkel til en ny dør med masse spennende informasjon og opplevelser. Jeg er en av mange som trenger støtte for å snu og bygge opp kropp og sinn igjen. Nå har jeg fått en verktøykasse. Kommer gjerne på flere kurs. H.H.

Hei Linette! Tusen takk for et fantastisk inspirerende kurs! Jeg har alltid vært interessert i ernæring, og gått på mange ulike kurs i denne forbindelse. Jeg har allikevel ikke vært på noe kurs i ernæring som kan måle seg med ditt når det gjelder å få inspirasjon og glede. Dette å få smake på de ulike rettene og se hvordan noe av maten bli tilberedt, gjorde det ekstra interessant. Jeg har kostveiledning som en del av min naturmedisinske praksis, og kurset har vært til stor nytte rent faglig, og gitt inspirasjon til nytenkning. Mvh I.H.

Hei Linette! Kurset ditt var superbra. Jeg ble mye mere inspirert til å leve mer på rawfood en tidligere. Du ga så mye av deg selv. Jeg håper det gikk bra med deg etter kurset. For vi kursdeltagere kan bli veldig ivrige. Det var et kurs som gikk veldig i dybden og som ga meg svar på hvorfor jeg ikke går ned i vekt som jeg lever nå og at det er viktig å lytte til kroppen og tilføre den nok næring. Men det er viktigst at næringen du tilfører er mest mulig optimal Ellers må jeg bare si at den helgen var helt super duper og intranettet var inspirerende og flott oppslagsverk. For det var mye infomasjon på engang og alt klarer en ikke å få med seg. Du var også mye flottere i virkeligheten enn på bildet. Forvandlingen din er helt enorm du ser mye yngre ut i dag enn du gjorde før. Så tusen takk! L. E

Hei Linette. Litt sent, men jeg vil bare takke for et utrolig inspirerende kurs som jeg deltok på. For et opplegg! Jeg er så takknemlig for at du vil dele all din kunnskap med oss som enda er i startgropa. Skjønner at det ligger utrolig mye arbeid, tid og krefter bak all informasjon, fakta og oppskrifter. Hjemmesiden vi har fått tilgang til er bare så bra. Det var tøffe dager med veldig mye informasjon, men så inspirerende! Ting ble veldig bevisstgjørende og opplagt når en fikk helheten, og mange tanker ble satt i gang i hodet og jeg har lyst til å gjøre alt! - med en gang!Smaksprøvene vi fikk var så gode! Takk for et flott kurs og god sommer. Vennlig hilsen M.O.N.  

Hei Linette:) Først vil jeg igjen takke for veldig fine sider og for at du legger ut alt du gjør. Det er veldig fint for oss som er i startfasen på raw-food:) Takk. Med vennlig hilsen M. J. N

Hei Linette, og tusen hjertelig takk for et fantastisk kurs! Sitter inne med mye lærdom nå, og mange nye tanker om mat og dets innhold og virkning på oss mennesker har jeg fått. Men jeg ser også at det ikke er enkelt å forandre på mange års inngrodde mønstre, selv om jeg er en person som har vært opptatt av sunn mat og helse i mange år. Vennlig hilsen fra A.M.S.  

Tusen takk ..... Og takk igjen for et superflott kurs solhilsen fra E.B.

Hei Hjertelig takk for et fantastisk kurs. Jeg har fått et nytt perspektiv på ernæring, og jeg er inspirert til å gjøre noe med både den psykiske og fysiske helsen min via endringer i kostholdet. G.E.

Hei Linette og takk for supert kurs med masse informasjon. Vennlig hilsen K.H.

Hei Linette:) Takk for et veldig bra og lærerikt kurs. Utrolig mye å fordøye på en helg,men masse nyttig kunnskap er lagret og skal tas i bruk. Vennlig hilsen C. G. M.

Hei Linette! Takk for et fantastisk inspirerende kurs! :0) Med vennlig hilsen E.E.

Tusen takk for det flotte lærerike kurset : ) Gleder meg til å se på nettsiden. Ha en fin helg. Klem fra I.A.

Hei! Først og fremt.  Tusen takk for et flott og lærerikt kurs   Det at du gikk i dybden på ernæring og sammenheng mellom kropp og sinn var viktig for meg. Høyt tempo og masse teori- midt i blinken. Nå er jeg hvertfall sikker, det er dette  jeg skal jobbe med til jeg går av med pensjon. Hilsen L. L.

Heisann Linette, Takk for sist, og takk for meg! Fantastisk kurs med voldsomme mengder informasjon! Har brukt mye tid på å finsortere og gå igjennom alle notatene mine...fikk notert mye og stiller deg gjerne noen spørsmå underveis. På forhånd takk for svar! Beste hilsener E.R.

Hei! Tusen takk for info. Vil ellers takke for et fantastisk flott kurs som har gitt meg motivasjon til å leve 50 % raw food + spiser masse supermat. Ha en fortsatt fin dag! Mvh. N.F.

Hei Linette! Tusen, tusen takk for kjempeflott kurs! Det var veldig inspirerende og morsomt:-) Spekket med informasjon og gode tips og genialt med alle smaksprøvene. Dette til sammen gjorde det mye enklere å komme i gang selv.  Jeg føler kurset innebærer et skift i mitt forhold til mat både for meg personlig og i veiledning av andre i min jobb som Biopat. Og intranettet! - fantastisk!! Takk for din raushet!:-) Klem fra I. E.

Hei, Vil takke deg for intranettet ditt som jeg likte veldig bra. Kurset ditt var både lærerikt og inspirerende.!! Har nettopp kjøpt noen raw food bøker og prøver å legge om kostvanene mer og mer. Med hilsen fra K.I.S.

Hei Linette, Takker for et utrulig inspirerende kurs. Dette er absolutt det beste jeg har gjort for meg selv på veldig mange år.  Med vennlig hilsen M.U.

Hei! Takk for sist og for et fantastisk kurs! Jeg har klart å holde meg til vegan mat ( nesten ) og raw food siden kurset! D går ganske bra! Har hatt dager der det har vært veldig hardt å holde seg unna vanlig mat"... så jeg har hatt et par sprekker... Men da blir jeg i dårlig form dagen etter, så kroppen vet hva som er best. Har gått ned 5 kg også! Hilsen fra S.K.

Kurs oktober 2009


Her kommer omsider.. en STOR takk for en utrolig bra kurshelg!
Tusen, tusen takk :-) Jeg meldte meg på kurset i begynnelsen av juli, så jeg så frem til dette kurset i ca. 3 mnd, og det svarte virkelig til forventningene. Takk for at vi i tillegg får tilgang til så mange spennende oppskrifter, og mye annen nyttig og lærerik informasjon på intranettet! Det er jo ordentlig fint. TAKK! mvh M.S.

Tusen takk for et fantastisk kurs - inspirerende og kunnskapsrikt, og jeg er imponert over din ro og intelligens og måten du klarer å formidle stoffet på uten å bli moraliserende eller misjonerende. Hilsen AGV.

Fantastisk!!! Tuuuuuusen takk for gode råd!! Setter utrolig stor pris på dine råd og tips!! Takk, I.L.L

Ja takk for et veldig inspirerende kurs. Jeg tenker nesten bare på Rawfood nå og hva jeg skal spise og hvordan jeg skal få tak i ditt og datt. Det var spennende og veldig mye info. Jeg tenkte underveis at det var nesten litt for kompakt for vi klarte vel neppe å fordøye all informasjonen. du kunne lett hatt to kurs på alt det vi fikk innblikk i.Det har inspirert meg veldig og jeg er veldig takknemlig. Men kurset ditt er helt suverent og vi har bare godt av å strekke oss litt. Jeg har stor respekt for det arbeidet du gjør.Mange hilsener fra C.E.

Takk for sist på kurset. Du var utrolig flink og en behagelig kursholder, og det var super interessant.
Vennlig hilsen W.S.

Tusen hjertlig takk for et virkelig eminent kurs! Nettsiden din er også helt imponerende, en skattekiste. Du står jammen meg på! Det var veldig mye kunnskap som ble formidlet på kurset. Å kunne gå innpå nettsiden din i etterkant gjør at kunnskapen fester seg bedre. Heia Linette, stå på! At du greier å stå slik å formidle i så mange timer og holder styr på powerpoint, filmsnutter og mat er beundringsverdig
Vennlig hilsen B.H.

Jeg er en ivrig kursdeltaker og meldte meg på kurs hos Linette. Det er uten tvil det viktigste kurset jeg noen gang har gått på! Jeg føler at jeg sitter igjen med en god "grunnmur" som jeg skal bruke til å forbedre og forvandle livet mitt. Jeg har gått på andre raw food kurs, men Linette går i dybden og du sitter igjen med en ekte og grunnleggende motivasjon til å ta tak i eget liv. Jeg anbefaler kurset på det sterkeste!!
Hilsen Inger-Lene, 35 år, Oslo

Du, med det du er og også har av kunnskap å formidle, er helt fantastisk :-) Vit med stor glede at du er med på forandre menneskers liv til noe nytt og bedre der ute ;-)Klem ! MF

Takk for veldig flott og inspirerende kurs. Gleder meg til å utforske dette. Flott at du har laget intranettet og forumet slik vi kan lese og lære mer, samt komme i kontakt med likesinnede. Det er så viktig, når den første insprasjonen begynner å avta etter noen dager og en møter folk i den "gamle verden" og kanskje tvilen setter inn. Tusen takk. MRT.

Jeg vil takke for et veldig lærerikt og interessant kurs, du er veldig kunnskapsrik og en flink foredragsholder! Det er mye informasjon å fordøye og sette seg inn i, men ser fram til å komme i gang! Et veldig bra kurs! Mvh. YR

Kurs mai 2009


Så flott å få tilgang til oppskriftene og alt du har å by på. Tusen takk for et veldig bra kurs og alt annet Linette. Tror jeg fikk det sparket jeg trengte, selv om det tar meg litt tid og få ting på plass og satt meg inn i hva jeg trenger. Solhilsen ME

Takk for lærerikt og inspirerende kurs! Har vært i butikkken og frukter jeg aldri har spist før, og er i full gang med å tenke ut ombygging og utvidelse av kjøkkenet! Dette er grensesprengende. BNL

God morgen Linette! Håper du har det bra etter kurset og at du er like fornøyd som meg/oss! Jeg klarer ikke tenke (og drømme) om annet en Raw Food. Jeg begynner å spare til utstyr umiddelbart og gleder meg til å få tilgang til flere oppskrifter.Jeg gleder meg bare til flere kurs fra deg. Håper å høre fra deg snart. Mvh AMH

Tusen, tusen takk for superkurs, SuperLinette! For en overflod! Så raust med kompetanse, oppskrifter og smaksprøver - utfordringen var å få med seg alt sammen. Føler meg inspirert, glad og optimistisk. Helgens kommentar ble overhørt i det vi var på vei ut: "Nå kjenner jeg hva pudding gjør med meg!":D Igjen - tusen takk! Ønsker riktig god natt!! KL

Hei Linette Takk for inspirerende og lærerikt kurs. Vennlig hilsen IK


Kurs november 2008


Hei Linette,
TUSEN TAKK for et livgivende kurs! Dette er helt sikkert det viktigste kurset jeg noensinne har deltatt i. Uten tvil. Jeg går veldig sjelden på kurs – det er flere år mellom hver gang. Det betyr at jeg er svært kresen på hva jeg skal bruke min fritid til, siden jeg har hendene fulle her hjemme. Men dette kurset var helt nødvendig for meg. Da jeg fikk informasjonen om kurset, bare visste jeg at dette kurset måtte jeg få med meg.
Vennlig hilsen, MSH.

Hei igjen Linette.
Først vil jeg si tusen takk for et supert kurs og en utrolig inspirerende kursleder Jeg har ikke mye forkunnskap , men synes selv at jeg hang godt med, og DA MÅ JO OPPLEGGET VÆRE BRA! Satt på med en av damene hjem og vi treffes nok senere. Er det ikke fint også å finne folk som kan bli bekjente på kurs! For meg blir det nok ikke fullt ut med Raw Food,men jeg har en plan om ihvertfall lunsj og kjøpe noe supermat. Jeg trenger også detox,det har jeg følt i en lengre periode. Tiden er inne for forandring! . Sånn er det noen ganger.
Vennlig hilsen fra B.

Hei Linette
Tusen takk for to kjempefine og interessante dager sammen med deg! Jeg var fryktelig skeptisk før kurset, ikke på deg, men på om jeg ville holde ut med så lite nattesøvn på forhånd og underveis. Du klarte imidlertid å holde meg våken og interessert hele tiden. Timene fløy avgårde, og jeg tenkte ikke engang på at jeg var sliten en eneste gang etter den første tekoppen!
hilsen U.

Hei
Takk for herlig kurs. Jeg setter stor, stor pris på det du gjør og engasjementet du legger inn!!!
Vennelig hilsen S.

Hei Linette
Tusen takk for helgas kurs.
Føler meg litt tettpakket med informasjon, og blir nok å bruke litt tid på å fordøye og starte integrasjonen. Det er ingen tvil om at det du har laget er i særklasse. Ikke bare i Norge, men ganske så sikkert i verden! Du er helt rå på bruk av intuisjon i rommet. Faglig sett virker det som kanskje leksikon kommer til kort i ditt nærvær. Tusen takk for alle smaksprøver og inntrykk i helgen.
Klem fra T

heisann!!
Tusen takk for all inspirasjon jeg fikk fra kurset ditt!
Du viste meg inn i en ny del av verden liksom, å spise og leve på denne måten traff meg rett veldig og jeg har nok vært klar for dette på andre plan før jeg forsto omfanget mentalt:)
Klem fra S.

Tusen takk for et fantastisk bra og inspirerende kurs! Mvh B.

Kurs mai 2008

Først og fremst takk for et strålende og svært inspirerende kurs 24.
og 25. mai! Ellers må jeg få gi deg ros for dine web-sider, spesielt kursdelen der du har samlet så mye (mat)nyttig informasjon for oss som foreløpig er litt "grønne" i denne livsstilen. Også takk for informasjon i din siste epost! Ser frem til alle dine innspill og utspill! Du er en stor inspirasjonskilde! Mvh. Y

Hei Linette! Takk for kjempe bra og spennende kurs og en flott internett side i etterkant. Har anbefalt kurset ditt til mange allerede og flere blir det fremover. Hilsen I

Hei Linette! Tusen takk for et kjempeflott kurs!!
Veldig inspirerende, spennende, interessant og lærerikt :)
Jeg gleder meg til å starte :) Flott at du kan dele dine erfaringer - det hjelper...Har laget litt, og synes det smaker veldig godt. Har også funnet ut litt av det du sa innledningsvis på kurset, at jeg også har altid vært tiltrukket av "raw - food", og alltid spist masse av det - og etterhvert mer og mer. Og det hjelper med bevisstgjøring, og alle de gode tipsene du kom med :) Gleder meg til fortsettelsen. Og web siden din er kjempefin! Oversiktlig, informativ og delikat.
Entusiastisk hilsen fra T

Hei Linette!Takk for flott kurs i helgen! Det var virkelig inspirerende på mange plan. Jeg skal begynne litt forsiktig, med mål om å spise 2 rawfood-måltider pr. dag. Det er fint om du kan sende meg informasjon når du setter i gang neste kurs, slik at jeg kan gi beskjed til ev. andre interesserte deltakere. Hilsen T

Jeg ble veldig inspirert til å komme i gang på eget kjøkken, og fikk svar på mange ting jeg lurte på når det gjelder råvarer. Men det beste av alt er de flotte intranettsidene med oppskrifter, tips, nyttige nettadresser og en mulighet til videre oppfølging.
Hilde, Oslo

Hei Linette, og takk for sist! Er så inspirert etter kurset, så nå er matlaging bare gøy:) Hilsen L

Selvhelbredelse med Detox
Kurs april 2015 = 31 deltakere

Kveldskurs i Tarmhelse og Detox:
Kurs september 2014 = 32 deltakere

Kurs i Supernæring over 3 dager:
Kurs juni 2011 = 38 deltakere
Kurs juni 2010 = 42 deltakere
Kurs oktober 2009 = 41 deltakere
Kurs mai 2009 = 37 deltakere

Kurs i Supernæring over 2 dager:
Kurs november 2008 = 28 deltakere
Kurs mai 2008 = 21 deltakere.

Oversikt kurs
Kurs i Tarmhelse/Detox

Motta informasjon
Kursbilder 2008-2011
Bilder: Kreativ mat
Tilbakemeldinger

Få informasjon tilsendt