Oversikt kommende kursForny deg selv og kroppen din!
I årene fremover vil det komme stadig nye kurs for deg som ønsker å lære mer om fornyelse, helbredelse, anti-aldring, detox og naturlig ernæring med supermat, raw food, juicing, supersmoothies og mye mer!


Raw Health Grunnkurs
Selvhelbredelse
Nøkler til å fungere i en giftig verden

Kurset Selvhelbredelse holdes to ganger pr år. Vår og høst. Neste kurs kommer trolig i september. Du kan lese om kurset her...
Om kursholderen

Kursholder Linette Vik har spesialisert seg på integrert ernæring der både kropp, følelser, psyke og dypere aspekter av det å være menneske blir inkludert som en helhet. Linette har jobbet med eksperimentelt kosthold og Detox siden 2000 for å finne ut hva som får kroppen til å helbrede seg raskest mulig på naturlige premisser. Hun var den første i Norge som holdt 2 og 3 dager dybdekurs i Raw Food og Supermat siden 2008 og har undervist flere hundre personer med fantastiske tilbakemeldinger.

Linette har jobbet i supermatbedriften Supernature i over 10 år (2002-2013) for å bidra til at fokuset på mat som medisin ble bedre kjent i Norge. Linette er utdannet innen Informatikk og økonomi med en suksessfull karriere som senior systemutvikler og It arkitekt i næringslivet før hun valgte å prioritere helse og helbredelse på naturlige premisser.

Siden 2001 har hun vært terapeut i den avanserte metoden IKYA (vibrasjonell medisin) og jobber nå ved IKYA klinikken på Majorstua i Oslo som terapeut, helsescoach og veileder i integrert ernæring. Hun er kjent for sin dybde og evne til å lese kroppens energi og bevissthet og sette det i et større spirituelt perspektiv.
Kursdatoer vil bli annonsert her på nettsiden, på facebook siden og via nyhetsbrev. Derfor anbefales du å registrere din e-post i feltet til venstre.

Les tilbakemeldinger fra tidligere kurs her...

Tidligere kurs:
Kurs i Selvhelbredelse med Detox program ble arrangert 16.4.2015 med 31 inspirerte deltakere.

Kurs i Tarmhelse og Detox ble arrangert 25.9.14 med 32 deltakere.

Det omfattende 3 dagers kurset "Supernæring for magiske liv" har blitt holdt 6 ganger i løpet av 2007-2011. Kurset har alltid fått fantastiske tilbakemeldinger.


Kurssted:
Kursene arrangeres i de flotte lokalene til IKYA Academy i Sørkedalsveien 7 på Majorstua i Oslo.Ved spørsmål:
Mobilnr: 4110 5130.
E-post:

Oversikt kurs
Kurs i Tarmhelse/Detox

Motta informasjon
Kursbilder 2008-2011
Bilder: Kreativ mat
Tilbakemeldinger

Få informasjon tilsendt