Ekte skjønnhet kommer innenfra

Raw Food gir skjønnhet som varer

Raw Food har blitt en en av de mest attraktive livsstilene i inspirerte miljøer Usa, England og Australia. I California går kjendiser som Demi More, Sting, Donna Karan, Madonna, Uma Thurman, Daryl Hannah, Cindy Crawford, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Pamela Anderson og Woody Harrelson i bresjen og er alle tilhengere av denne supersunne formen for ernæring som gir skjønnhet og velvære.

Det er ganske lett å se på de kjente superstjernene hvem det er som holder seg med årene og hvem det er som falmer. Når kroppen blir eldre er det lett å gjennomskue en dårlig livsstil. Mange superstjerner lever med jojo slanking der veksler mellom fråtsing og sult. Resultatet er ekstrem indre aldring av indre organer og bindevev. En dårlig livsstil kan ikke kamufleres med tiden. Man kommer til et punkt der plastiske operasjoner ikke lenger er nok. Raw Food virker foryngende og forskjønnende også for unge mennesker. Les mer...

Med fokus på det ytre eller det indre
Som unge kan vi alle se vakre og friske ut. Men tiden tærer på fasaden. Det som er virkelig skjønnhet er det som er skapt innenfra og som med alderen vises på utsiden.


40 årige Demi More lever på Raw Food.
Les mer...


En stor mage er vanlig når man blir eldre og man har spist mange langsomme karbohydrater som denne sandwichen Jack Nicolson forsøker å få i seg i Frankrike :-).

Raw Food
Naturens skattkammer
Usunn evolusjon
Ansvar for egen helse
Ekte skjønnhet
Transformasjon