Ta ansvar for egen helse


Vitalitetsforskjell i en økologisk spire og en ikke økologisk spire.

Mat i dag er ikke det samme som mat i gamle dager. Kanskje du er en av de som er litt bevisst og som prøver å spise sunt? Det er ikke så enkelt som man skulle tro. Det du kan tro er et sunt kosthold kan vise seg å være det stikk motsatte. Det er mange grunner til det, men først og fremst har det med kvaliteten på maten å gjøre.

Det er viktig å være klar over at mye av maten vi får fra utlandet ikke er av så veldig bra kvalitet. Så lenge vi Nordmenn er mer opptatt av pris og utseende på maten, enn indre kvalitet vil vi fortsette å tiltrekke oss dårlige råvarer. Norge har i mange tilfeller endt opp som et dumping land for dårlige råvarer. Dette oppdages ofte av Nordmenn som flytter utenlands. Det beste du kan gjøre er derfor å velge økologisk mat.

Dersom du spiser en ikke økologisk appelsin som ser fersk ut, er sannsynligheten stor for at denne er stappfull av sprøytemidler, er kunstig modnet og har ligget lenger på lager enn du trodde var mulig. En slik frukt vil være fullstendig tømt for næring og vil til gjengjeld tømme kroppen din for næring.

All mat du spiser som er næringsfattig, vil drenere kroppen din for næring i fordøyelsesprosessen. Dersom din fordøyelse ikke virker, er dette ditt bevis på at ditt kosthold ikke fungerer for deg.

Husk at all mat må være levende og bli naturlig modnet av elementene (solen, luften, vannet og jorden) for at den skal bli helbredende og sunn for kroppen. Alt i naturen har en funksjon og skal du få kroppen din til å fungere må du forstå nok om naturlige prosesser.

Tidligere trodde vi at vi bare kunne spise alt og at kroppen tålte det. Men økningen av kreft og livstilssykdommer er et samfunnsymptom på at vi som kollektiv ikke har forstått hvordan vi skal tilpasse oss endringene som står ovenfor.

Overbelastninger av forskjellige typer er årsaken til sykdom og kjemiske ubalanser.

Når du tar ansvar for din egen helse vil du finne løsningen. Alt du har fokus på vil du finne svaret på. Du må bare være villig til å lete og eksperimentere litt.

Raw Food og spesielt rå Supermat transformerer kroppens indre belastninger og skader over tid og gir kroppen sunn næring slik at den kan bygge seg opp igjen.
Det er aldri for sent å forandre på det som ikke fungerer.


Bli en bevisst forbruker
Kurset om Raw Food og Supernæring er også et kurs som utdanner deg til å sette krav til det du blir servert.

Husk at markedskreftene følger deg som forbruker. Det du etterspør vil de dekke. Du skaper markedet. Hva ønsker du å skape? Les mer...

Lær mer om Supernæring
Bli kjent med verdens sunneste mat. Les mer...


Ernæring er en kunstform og du er kunstverket
Ditt ytre liv er en refleksjon av ditt indre. Maten du spiser blir byggestener for din kropp. Akkurat som et byggverk må være bygget av gode materialer for å tåle belastning må også din kropp være tilpasset de utfordringer du forsøker å tåle.

Du er ikke sterkere enn ditt svakeste ledd. Kroppen din har et immunforsvar som tåler belastning til en viss grense og så slår det over i et symptom. Din indre helse relekteres i ditt humør og ditt overskudd. Mangel på energi viser at din kropp bruker for mye ressurser på vedlikehold og reparasjon.

Helse er å skape overskudd til å leve og ikke bare eksistere. Ta vare på kroppen din slik at du får overskudd til drømmene dine.

Raw Food
Naturens skattkammer
Usunn evolusjon
Ansvar for egen helse
Ekte skjønnhet
Transformasjon