Personlig remedium

Næring for våre tanker og følelser

Supermat og Raw Food har blitt populært fordi vi ønsker å holde oss friske og i balanse ved at kroppen får den næringen den trenger.

Essenser laget av ulike elementer i naturen har blitt brukt siden eldgamle tider. Egypterene høstet dugg fra planter tidlig på morgenen og i nyere tid var det legen Edward Bach som tok i bruk elementer fra trær og blomster for å forløse følelsesmessige og mentale blokkeringer hos sine pasienter i England.

Essenser kan minne kropp og sinn på hva som er balanse og forløsning. Fordi alt i naturen ønsker balanse og harmoni. Det er bare vi mennesker som insisterer for ofte på å overstyre naturen og gjøre ting på tvers av flyten vår. Bare fordi vi da kan føle at vi har kontroll. Resultatet blir ofte stress og misnøye. Essenser kan minne det moderne mennesket på å ta i bruk flyt og naturlige løsninger.Naturlig talent for naturessenser

Naturessenser har vært i livet mitt siden 1989 da jeg oppdaget Bachs Blomstermedisiner hos en terapeut. For meg var ikke effekten subtil, men kraftfull og umiddelbar. Jeg ble helt målløs av effekten og oppdaget etterhvert at jeg har en sterk evne til å kjenne effekten av en essens og se hva som skjer når en person bruker den.

I 2000 startet jeg opp med egne kombinasjoner først for meg selv og familien og venner, og så senere i min Still Point praksis.

Det var også i 2000 at jeg oppdaget Det Grønne Rommet som i 2002 ble min arbeidsgiver som etterhvert ble hetende Supernature. Siden min arbeidsgiver var Skandinavias største distributør på essenser, har jeg jobbet svært mye med dette både i butikken og på messer og har holdt flere kurs i essenser og deltatt på mange kurs med verdens ledende produsenter som Ian White (Bush Flower Essences), Colin Kingshott (Silvercord), Fred Rubenfeldt (Pegasus Elixirs), Daniel Mapel (Wild Earth Animal Essences) m.fl.

Nå jobber jeg på IKYA klinikken som også rommer IKYA butikken som nå har Norges største utvalg av essenser.

Kan du tenke deg en naturessens skreddersydd til ditt behov?

Jeg lager essenser skreddersydd til ditt behov, eller kan finne ut hvilken ferdig kombinasjon som passer for deg.

Denne kombinasjonen bruker du i en spesifisert tidsperiode, og du får beskjed om hvor ofte og hvor mye du skal bruke av den underveis.

I tillegg vil jeg indikere for deg hvordan kombinasjonen vil fungere og hva du kan forvente å få ut av det. Dvs. hvor problemstillingen ligger som du søker en løsning på. Om du synes dette høres interessant ut, er det bare å kontakte meg for en bestilling!

Kan også lages til dyr.

For en uttesting av 1-3 ferdige essenser, fakturerer jeg bare tiden min og for komponering av en egen kombinasjon, koster det 450 kr. inkludert frakt.Hva kan naturessenser brukes til?

Dersom de brukes korrekt og systematisk over tid, vil essenser kunne hjelpe til på alle mulige områder; mentalt, følelsesmessig og fysisk.

Selvfølgelig bør du dersom du har en alvorlig fysisk sykdom eller tilstand ikke erstatte medisinsk hjelp med essenser, men de kan understøtte og assistere andre typer behandling på subtile nivåer.

Siden essenser fungerer mer på årsaksnivå og ikke på symptomer, vil effektene være gradvise og oppsummerende, og når de tas over en tidsperiode vil helbredelse bli opptatt i hele det energiske systemet. Dette skaper positive og varige resultater.

Det avgjørende punktet for essenser er at det er personligheten som blir behandlet og ikke sykdom. Det å jobbe med essenser er som å være i en læreprosess der du studerer et prinsipp eller en side av deg selv.

Hvordan bruker man essenser?
Essensene kan tas direkte i munnen under tungen eller dryppes i et glass vann og drikkes.
La essensen være i munnen i et øyeblikk før man svelger. Pass på at dryppflasken ikke berører tungen eller at essensen blir forurenset av spyttet i munnen. Det er en fordel å ta essensene 15-20 minutter før eller etter et måltid akkurat som andre homeøpatiske midler.

Det er også selvfølgelig best å kombinere bruken av essenser med en naturlig livsstil, en sunn diett og en fornuftig trening for kropp og sinn for å oppnå de beste resultatene.

Fokus på helhet er jo det essenser har som arbeidsområde, og det er jo derfor best om man selv kan understøtte denne prosessen på alle de måter man kan.

En annen måte er å jobbe med affirmasjoner og understøtte den psykologiske delen ved å si positive setninger som snur negative mønstre i seg selv.

Pris for personlig remedium:

Pris pr. flaske med frakt: kr. 450,-

Når du bestiller et produkt, vil jeg sende deg betalingsinfo og etter betaling tar vi en liten prat på telefonen før jeg lager essensen for deg på klinikken og deretter sender jeg den i posten til deg.

Bestill via e-post eller ved å sende sms til: 4110 5130 eller skjema.
E-post:Hva er et personlig remedium?
En essens er basert på naturelementer, og er naturens kraft programmert i vann. De er ikke aromaterapi og lukter og smaker ikke noe bortsett fra at de er konservert med litt alkohol eller eddik. Essenser er milde men kraftfulle og assisterer i helbredelse av emosjonelle, mentale og spirituelle ubalanser. Essensene har ingen bivirkninger og kan brukes av både dyr og mennesker; også allergikere. Kommer vanligvis i dråpeflasker.

Naturessenser kalles også vibrasjonsmedisin, vibrasjonsessenser, blomsteressenser og blomstermedisin (når de er laget av blomster)


Bachs Blomstermedisiner
Mange kjenner til blomstermedisiner fra Dr. Bachs som var en lege som gjenoppdaget gammel kunnskap på 1930 tallet da han innså at mennesker med samme personlighet, responderte likt på medisiner og at han kunne bruke markører i personligheten og i følelsene til å gi dem remedier og at dette fungerte bedre enn noe annet. Dette feltet er en del av folkemedisinen fra gammelt av og er fortsatt en av de mest utbredte alternative behandlingsformene i verden i dag.Integrert Ernæring
IKYA
Produktassistanse
Personlig remedium

Oversikt behandlinger
Klinikkadresse
Tilbakemeldinger


Få informasjon tilsendt