Tilbakemeldinger fra kunder som har vært hos Linette
Jeg er en kvinne på snart 60 år som slet med lav energi og tarm og fordøyelsesproblemer. Timen hos Linette var spekket med informasjon, kunnskap og innsikt. Jeg opplevde at hun så meg og mitt problem umiddelbart. Alle de råd og tips hun ga fulgte jeg, hvilket innebar en omveltning av mitt kosthold. Det gikk ikke lang tid før jeg opplevde betydelig bedring av alle funksjoner og mye mer energi. Det er en opplevelse å være i hennes time som jeg ønsker mange vil få oppleve.

Med vennlig hilsen Catherine E.
 
Linette er et stort talent som IKYA utøver. Det kan vanskelig beskrives, det må oppleves. Min opplevelse kan beskrives som en indre storrengjøring og ommøblering, som jeg virkelig trenger for å bli herre i eget hus. I tillegg er hun en meget kunnskapsrik veileder i forhold til kost og ernæring Anbefales uten forbehold.

Kjell Bryngell
Art Director

Jeg har gått til Linette flere ganger til IKYA og anbefaler henne på det varmeste. Hun går dypt og effekten av behandlingene har vist seg å redusere en kronisk migrene jeg har slitt med i hele voksenlivet mitt med over 90% Jeg har fått livet tilbake, bokstavelig talt. Jeg har også fått mange verdifulle tips om hvordan ta bedre hensyn til kroppens behov som også har gitt overraskende gode resultater. Linette er veldig kvalitetsbevisst i alt hun gjør - du får med andre ord god valuta for pengen du investerer i deg selv!
Hilsen E.L. kvinne Oslo

Jeg kan på det varmeste anbefale Linette Vik som behandler . Hun har dyp kunnskap om ernæring og stor treffsikkerhet  som gav meg et godt program jeg kan følge, tilpasset min livsituasjon. Hun har også vært svært raus med supplerende informasjon og tips på hvor jeg kan finne de beste tilbudene med mht kvalitet og pris. Jeg har også satt stor pris dybden og varmen i hennes behandlinger. Hilsen KME
Jeg er en dame på 44 år, og har i de siste 6 årene levd med betennelse og blødninger i tarmen. Dette har medført at jeg ofte har blir sliten og trøtt med ubehag og vondt i magen. Linette har hjulpet meg til å skjønne hvordan jeg ved bruk av riktig tilskudd og mat, sakte men sikkert jobber for en bedre tarmhelse.

Hun er svært kunnskapsrik rundt hvordan kroppen kan nyttegjøre seg av ulik mat og tilskudd, og gir en individuell veiledning i hva som den enkelte mangler. Linette tar også på seg oppdraget med å bestille nødvendige produkter i en produktjungel.
 
Jeg merker at jeg blir bedre og bedre, og kan på det sterkeste anbefale Linette. Hilsen Aino.

Jeg har vært til én konsultasjon hos Linette samt hatt telefonisk veiledning i etterkant og har hatt god nytte av det! Jeg ser fram til neste konsultasjon Jeg opplever virkelig at hun gir råd og veiledning individuelt, i tillegg til at hun forklarer og deler med seg av generell kunnskap på området. Jeg merker at kroppen fungerer bedre når jeg følger de rådene som Linette gir. Linette er svært kunnskapsrik og helt unik, jeg vil på det varmeste anbefale en eller flere konsultasjoner hos henne!! Hege M.
Linette har en imponerende kunnskap og innsikt, og evner å se meg! Hun løfter og inspirerer, er klar og treffende, gir lettfattelige og konkrete tilbakemeldinger og personlig og informativ veiledning, bl. a. ift støttende kosttilskuddspreparater jeg selv ikke hadde kjennskap til
 -OD

Jeg oppsøkte Linette med temaene fordøyelse (irritabel tarm og ulcerøs colitt), og angst/uro, og opplever at jeg endelig har funnet en som har stor og verdifull kunnskap om mennesket og livet, og som kan skreddersy behandlingen spesifikt til meg og mine utfordringer.
Jeg har fått en unik kost -og ernæringsveiledning, som jeg umiddelbart kjente på kroppen var riktig og meget helsebringende for meg.
Jeg har også blitt klarere og tryggere i meg selv, til å ta valg og beslutninger mer utifra hjertet, og det som virkelig er meg.
Linette jobber med hele mennesket, og møter deg med en tillitvekkende ydmykhet. Du får en god opplevelse av å være i trygge hender, og bli godt tatt vare på. Jeg vil anbefale henne på det varmeste!

I takknemlighet.
Elin, 40, Porsgrunn.

Jeg har vært hos Linette å fått både ernæringsveiledning og IKYA behandling, og jeg kan ikke få anbefalt henne nok.
Det unike med måten hun jobber på er hvor pinpointet jeg opplever at hun jobber. Hun går virkelig dypt inn og fokuserer på årsak og ikke symptom. Hun ga meg den informasjonen jeg trengte underveis og jeg følte meg sett. De smertene jeg hadde har  også sluppet og jeg har en annen hverdag.
Takk.
Kristine, 31 år, Oslo

Jeg møtte Linette på et av kursene hennes for mange år siden, og tenkte den gangen at det var det viktigste kurset jeg noen gang hadde vært på. Linette er enormt kunnskapsrik og jeg kan på det varmeste anbefale hennes ernæringskonsultasjoner.

Linette er ikke låst i et bestemt regime, vi er alle unike og hun kommer med råd basert på hva nettopp du trenger. Om du ønsker et komplett program med oppfølging, en kick-off konsultasjon for å komme i gang på egen hånd eller bare er nysgjerrig på hva mat kan gi deg i livet, så er Linette personen å oppsøke. Mange terapeuter har laget et standard program som skal passe for alle, her får du det motsatte, du er unik og din veiledning er laget for deg. Kroppen vår er kompleks, det finnes uendelige kombinasjonsmuligheter på markedet som kan hjelpe deg, og Linette kan veilede deg til å gjøre valg som støtter din helse. 

Hun er fullt klar over at vi mennesker har ulike mønstre som gir oss føringer for våre handlinger og tanker. Ved hjelp av IKYA kan hun også hjelpe deg med dette. Hennes tilnærming er leken og positiv, hun synes kroppen og dens opptak av næring er uhyre spennende og tilegner seg stadig ny kunnskap.

Personlig har jeg hatt stor glede av hennes kunnskap og unike evne til å være en terapeut som har fokus på hva klienten trenger akkurat nå. Jeg kan på det varmeste anbefale deg å bli kjent med Linette!

Hilsen Inger-Lene, 40 år, Tranby

Jeg har vært hos Linette noen ganger nå. Hver gang blir jeg imponert over hennes unike kunnskap om kosthold og IKYA-metode.
Linette jobber veldig effektivt slik at hun gir deg mest mulig innenfor den avsatte tid. Linette gjør absolutt sitt ytterste for å hjelpe deg :-)
Det er alltid spennende å se hva en time hos Linette vil bringe. Jeg opplever at jeg har fått mer energi og overskudd etter noen behandlinger både med IKYA og kostholdsveiledning. Det er vel verdt å prøve en time hos Linette :-)   mvh vk, Buskerud

Jeg har hatt en skreddersydd ernæringstime med fokus på å få fart på både kroppen og hodet. I tillegg skal tilskuddene balansere og få opp det emosjonelle til overflaten. Jeg skrev så blekket sprutet for å få med meg all informasjonen jeg fikk. Den ekstra bonusen er at hun ga meg tips om hvor jeg kan kjøpe alt dette på billigste måte, uten at hun selv tjener noe på det. Dama er den råeste jeg vet om i bransjen. Hun heter Linette Vik.
Hilsen EJ.

Tusen takk for flott behandling! Nå er jeg veldig inspirert i forhold til kosthold. CK.


Tidligere tilbakemeldinger:

Jeg hørte om Still Point (nå IKYA) for første gang for noen år siden. På dette tidspunktet jobbet jeg i IT bransjen. Jeg hadde en stressende jobb, et lite barn og et ønske om å bli gravid på nytt. Hodet var fylt av motstridende ønsker. Jeg ønsket å gjøre en god jobb, ønsket å gå ned i vekt og ønsket å bli gravid igjen. Jeg klarte ingen av delene, og endte opp med å være stresset og i ubalanse. I tillegg hadde jeg hatt 2 spontanaborter og var livredd for at det samme skulle skje igjen. Jeg følte meg på randen av sammenbrudd, og behandling i Still Point så ut til å være det halmstrået jeg trengte.

Jeg troppet opp til behandling med et åpent sinn og syntes egentlig det var litt rart at en ved hjelp av energifelt og essenser skulle kunne utrette noe som helst. Etter behandlingen fikk jeg sterk hodepine som varte i ca et døgn. Da hodepinen ga seg var det som om roen senket seg over meg. Jeg kunne ikke lenger skjønne hvorfor jeg hadde vært så stresset. Alt stresset syntes å være skapt i de indre og ikke i de ytre omgivelsene. Neste gang jeg kom til behandling var jeg gravid med mitt andre barn. Jeg fortsatte å gå til behandling ca en gang i måneden gjennom store deler av svangerskapet. Behandlingene roet ned systemet mitt, ga meg energi og utløste kreativitet. Jeg hadde et godt svangerskap og fødte en flott, frisk gutt som heter Theodor (betyr: gud/gave).

Flere år senere har jeg igjen vært igjennom en tøff periode. For et halvt år siden ble jeg sykemeldt med diagnose utbrenthet. Rollene som supermamma, superselger, superpartner og supervenninne ble rett og slett ikke mulige å innfri. Tiden strakk ikke til, og syke barn og lite nattesøvn hjalp heller ikke på situasjonen. Etter noen måneder borte fra jobb følte jeg meg bra nok til å begynne på igjen, men bare for å erfare at det ikke fungerte å gå tilbake i det gamle mønsteret. Tenkte igjen på Still Point og hvordan jeg hadde fått hjelp forrige gang. Tok igjen kontakt med Linette for å høre om hun trodde hun kunne hjelpe meg videre. Hun mente at behandlingen absolutt ville være bra og vi satte opp en ny time. Under behandlingen kom det klart fram at jeg burde gå videre og at jeg hadde vokst ut av det ”gamle rommet” og burde bevege meg videre til et ”nytt rom”. Etter behandlingen følte jeg et stort behov for å snakke med sjefen min og informere om at jeg ikke kunne fortsette i jobben min. Det føltes skremmende i og med at jeg ikke hadde noen ny jobb å gå til, men det føltes veldig riktig.

Jeg har nå fått tilbud om ny jobb og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer. I en turbulent periode har Still Point vært en flott behandlingsform som jeg kan anbefale til alle som opplever en form for ubalanse og behov for å komme videre i livet.

”Det du drømmer om - tro at du har fått det, og du skal få det”

Jeg gleder meg til å fortsette min egen reise!

Hilsen S, Oslo


De fleste tilbakemeldinger er nye og fra 2014 og frem.Til orientering:
Metoden Still Point skiftet den 18.2.16 navn til IKYA. Dette er derfor endret i teksten som er mottatt fra mine kunder.

Integrert Ernæring
IKYA
Produktassistanse
Personlig remedium

Oversikt behandlinger
Klinikkadresse
Tilbakemeldinger


Få informasjon tilsendt