Produktassistanse


Spar tid og penger på kvalitetsprodukter

Jeg har en enorm oversikt over hvilke supermat og tilskudd som er de beste og hvor man får fatt i den beste kvaliteten til gode priser.

Jeg kan tilby mine tjenester på vegne av deg som ønsker asisstanse til å finne produkter som er optimale for deg og din kropp. Jeg kan kartlegge hva du har behov for og finne de optimale produktene for deg.

Det kan være alle mulige kosttilskudd, men til forskjell fra 80% av det som finnes på verdensmarkedet, kan du være sikker på at jeg finner de 20% som gir beste effekten. For svært mye av det som er i handel, er ikke bra nok!

Eksempel: Og det er forskjell på probiotikatyper. Noen vil kroppen din like og andre ikke. Noen gjør vondt verre og andre virker ikke i det hele tatt og du har kastet bort mange penger.

Hele verden ligger for dine føtter. Du trenger ikke ta til takke med dårlig kvalitet når du kan få assistanse til å finne bra ting.

Jeg kan sette sammen supermatpakker i ulike prisklasser, og spesifikke pakker basert på ønsket behov! Jeg kjenner til mange enkle løsninger og komplette produkter som gjør det enkelt å være sunn! Du kan få med program også om du ønsker det!

Forslag til hva jeg kan assistere deg med å bestille:

Priser for bestilling og kartlegging kan vi bli enige om når du beskriver hva du ønsker. For enklere jobber bruker jeg kanskje en halvtime eller vi finner en fast pris.
Jeg kan assistere deg med å bestille selv ved å gi deg konkrete linker og forklare enkelt hvordan du gjør det rimelig. Eller jeg kan bestille for deg å få det sendt til din adresse.

E-post:
Mobil: 4110 5130

Om dette kan være noe for deg, så send meg en e-post der du beskriver ditt behov. Eventuelt ring meg eller send sms.
Du kan få glede av min omfattende erfaring:

Gjennom min jobb i over 10 år i Supernature har jeg hatt gleden av å være med i fronten av utviklingen innen sunn mat og ernæring med Supermat.

Det er svært få ting jeg ikke har prøvd, og svært få tilskudd jeg ikke kjenner til.

Kjenner til det meste:

Superurter, supermat, raw food, ville urter, blomstermedisiner, naturmedisiner, antroposofisk medisin, homeopati, auyrvedisk medisin, kinesiske urter, treningstilskudd, kosttilskudd og alt mulig rart mellom himmel og jord :-)

Av alternativmedisin, har jeg prøvd omtrent det meste, og kjenner effekten av svært mange behandlingsformer og kan derfor gi anbefalinger til hva som vil være det mest optimale i din situasjon om du har bruk for noe.

Integrert Ernæring
IKYA
Produktassistanse
Personlig remedium

Oversikt behandlinger
Klinikkadresse
Tilbakemeldinger


Få informasjon tilsendt